Свій концерт «Дніпрова веселка» присвятила пам’яті Героїв Небесної Сотні та всім захисникам України

Свій концерт «Дніпрова веселка» присвятила пам’яті Героїв Небесної Сотні та всім захисникам України

21 лютого 2015 року в Канівському районному Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка відбувся творчий звіт народного аматорського гурту «Дніпрова веселка», керівником якого є заслужений працівник культури України, кавалер ордену «За заслуги» ІІІ ступеня Микола Масюк.
Слід відзначити, що концерт колективу було присвячено пам’яті Героїв Небесної Сотні, воїнам АТО, які не шкодуючи свого життя стримують натиск ворогів на Сході України, а також мирним жителям, які злою волею країни-агресора позбавлені мирного життя на своїй рідній землі.

Під час концерту Микола Масюк, який також виконував місію конферансьє, багато говорив про любов до України, до рідної землі, закликав підтримувати й допомагати один одному особливо у такі непрості часи.
І все це відображується у творчості його вихованців. Виходячи на сцену, юні артисти талановитого педагога старалися не підвести свого вчителя і продемонструвати всі свої здібності якомога яскравіше.
Не помилився той, хто сказав, що мистецтво – це велика сила! На очах глядачів ще не висохли сльози смутку і скорботи за загиблими, але їх вже змінює посмішка, яку засвітили маленькі співаки. І це дуже важливо, адже пісня здатна допомагати у скрутну годину аби не дати людям занепасти духом, аби світилася в очах віра в нездоланну силу нашого народу, в торжество миру й справедливості на землі. І колектив «Дніпрова веселка» продемонстрував це якнайкраще!

Слухаючи ж виконання пісні «Боже, Україну збережи!» разом із солістами «Дніпрової веселки» – Миколою, Любов’ю та Анастасією Масюками, Вікторією Костюк та Катериною Марченко, слухачі в залі піднялися зі своїх місць і в думках помолилися за всіх загиблих, за Україну та її захисників.
Після концерту зі словами привітань до колективу звернулися керуючий справами районної ради Микола Зоць, начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Святелик та директор районного будинку культури Юлія Дубнянська. Всі виступаючі відзначили великий творчий потенціал артистів та їх важливу роль популяризації української пісні, їх внесок у розвиток культури Канівщини.

За творчу працю колектив «Дніпрова веселка» було нагороджено грамотою районної ради, а його найактивніші учасники – солісти Любов та Анастасія Масюк, Катерина Марченко та Людмила Бовшик – грамотами відділу культури.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x