За шкідливі викиди черкаське ТОВ відбулося штрафом у 2 тис грн

За шкідливі викиди черкаське ТОВ відбулося штрафом у 2 тис грн

Державною екологічною інспекцією у Черкаській області з 06 по 15 липня 2015 року проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Мареллі». До складу товариства входять меблеве виробництво та деревинно-тирсових плит (не працює), ремонтно-технічний цех. На момент перевірки ТОВ «Мареллі» стаціонарні організовані джерела викидів не працювали, через відсутність завантаження основних видів виробництв.

Про це «Нова Доба» дізналася в Держекоінспекції України.

Користування водою для технічних потреб здійснюється з Кременчуцького водосховища на підставі договору, укладеного з ПАТ «Азот». На питні потреби вода находиться з міського водогону.

У ході перевірки виявлено:

викиди забруднюючих речовин з неорганізованих джерел (меблевий цех, ремонтно-механічна майстерня, русальна машина цеху ДСП) відбуваються без відповідного дозволу (термін дії попереднього дозволу закінчився 25.06.2015);

зафіксовано перевищення гранично допустимих викидів (ацетон, тверді суспендовані речовини) з 6 стаціонарних джерел викидів;

не виготовлена робоча документація, з розділом ОВНС та висновками екологічної експертизи, на твердопаливні котли і цех брикетування.

За порушення вимог природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто відповідальних осіб підприємствата накладено штрафні санкції на загальну суму 2,1 тис. грн. Підприємству видано припис на усунення порушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x