Городищенський «Ексклюзив» отримав дипломи у «Джерелі надій»

Городищенський «Ексклюзив» отримав дипломи у «Джерелі надій»

21 лютого у Києві під егідою Міністерства культури України за підтримки Національної хореографічної спілки України відбувся XXV Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій», у якому взяли участь вихованці хореографічного колективу «Ексклюзив» Городищенського районного Будинку дітей та юнацтва.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

На розгляд високоповажного журі вихованці представили дві композиції: «Славні козачки» та «Діти – королі Всесвіту», які в номінаціях «народна хореографія» та «сучасна хореографія» посіли почесні ІІІ місця серед багатьох творчих колективів Центральної та Західної України.

Наші юні таланти за високу хореографічну майстерність отримали Дипломи переможців за підписом Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України В’ячеслава Кириленка, медалі та кубки. Керівник колективу Наталія Майборода нагороджена Грамотою за високі досягнення у розвитку дитячої творчості, особистий професіоналізм та майстерність у підготовці талановитої молоді.

Юні городищани гідно представили Будинок дітей та юнацтва, отримали неоціненний мистецький досвід, багато нових знайомств, позитивних вражень та задоволення від перемоги!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x