Із зони АТО повернулися 7 черкаських рятувальників

Із зони АТО повернулися 7 черкаських рятувальників

Семеро черкаських рятувальників повернулися зі Сходу України на ротацію до Черкас. 25 лютого в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області відбулася урочиста зустріч рятувальників із керівництвом Управління. Під час заходу фахівці відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту та автомобільного відділення групи автотранспортного забезпечення частини забезпечення АРЗ СП отримали з рук першого заступника начальника Управління Сергія Сташенка подяки Управління та грошові премії.

Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.

Як відомо співробітники ДСНС впродовж місяця у складі зведеного загону виконували урядові завдання за призначенням в містах Славянськ – Краматорськ, Донецької області.
Із зони АТО повернулися 7 черкаських рятувальників
Виступаючи перед присутніми, Сергій Сташенко зазначив: «У цей нелегкий для країни час ви вкотре доводите, що можете з гідністю виконувати завдання, які покладаються сьогодні на нашу Службу. Сьогодні ми, як і усе суспільство, в єдиному прагненні захистити та зберегти свою землю, маємо знайти будь-яку можливість допомогти армії та волонтерам, які у надскладних умовах сьогодення із загрозою життю боронять нашу країну».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x