Неповнолітні засуджені відвідали церкву у Христинівці

Неповнолітні засуджені відвідали церкву у Христинівці

29 липня 2015 року для неповнолітніх засуджених, які перебувають на обліку Христинівського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції спільно з Христинівським районним Центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, було організовано відвідування Св’ято-Троїцької Церкви Київського патріархату міста Христинівки.
Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

Духовна робота серед неповнолітніх засуджених є важливою складовою процесу їх виправлення, перевиховання та поводження у суспільстві, адже тільки спільними зусиллями працівниками кримінально-виконавчої інспекції, соціальних служб та релігійних організацій, зможуть допомогти дітям знайти свою дорогу, щоб у подальшому не було повернення до кривої стежки життя. Під час богослужіння протоієрей Геннадій звернувся до присутніх із словами проповіді про вирішальну роль християнських чеснот у житті кожної людини, закликав до єднання та злагоди в цей нелегкий час. Звучали молитви з проханням до Господа дарувати суспільству мир і єдність, а сім’ям – любов і злагоду.
Неповнолітні засуджені відвідали церкву у Христинівці
Кожен з присутніх залишився духовно збагачений та сповнений надією на щасливе майбутнє, вірою у цілющу силу молитов, які надають наснаги та не полишають сил, навіть, у самі найтяжчі моменти людського життя.
Христинівський районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції спільно з Христинівським районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей й надалі планує співпрацювати із церквою, аби допомогти дітям зрозуміти, що необхідно жити в гармонії з собою і оточуючим світом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x