Валентина Коваленко: «Це був рік підлого заробітчанства на війні, на смертях…»

Валентина Коваленко: «Це був рік підлого заробітчанства на війні, на смертях…»

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко прозвітувала про свою роботу, виконану протягом року перебування на цій посаді. Вона запросила до діалогу всіх небайдужих черкащан, представників різних політичних сил та об’єднань, депутатів, журналістів, освітян, медиків, ветеранів. Про це розповідає власний кореспондент «Нової Доби».

– Мені випала честь представляти громаду Черкащини в цей надскладний для країни час. Це був надзвичайно складний і великий екзамен для мене, – сказала у виступі Валентина Михайлівна.
За словами голови облради, це був рік випробування нації на духовну мужність і патріотизм, це був рік і випробування влади на спроможність бути чесною, відкритою, на її здатність зруйнувати колишню систему й покарати тих, хто руйнував і нищив країну. Одночасно прозвучала критика й нинішніх проявів корупції.
– Це був рік зрад і пристосуванства, рік підлого заробітчанства на війні, на смертях, на обездолених і обікрадених, рік випробування наших чоловіків на їхню спроможність захищати нашу країну і рік декларацій при формуванні місцевого самоврядування, – відверто прозвучало з вуст єдиної в Україні жінки – голови обласної ради.
Валентина Коваленко: «Це був рік підлого заробітчанства на війні, на смертях…»
Валентина Коваленко перерахувала найважливіші події, які вимагали великої роботи. Євромайдан, Революція Гідності, неоголошена російсько-українська війна, три хвилі мобілізації (а тепер триває й четверта), присяга добровольців, проводи в АТО, похорони загиблих, а їх на Черкащині вже 73, зустрічі з їхніми родинами, робота з переселенцями, вибори Президента, Верховної Ради, 200-річчя Тараса Шевченка, 70-річчя визволення області від фашистських загарбників – це ще далеко не всі події, які щільно вмістилися й наповнили український простір й Черкащину зокрема.

Детальний звіт голови Черкаської обласної ради можна прочитати тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x