У Черкасах відзначили та нагородили кращих в області спортсменів, тренерів, працівників фізичної культури та спорту, партнерів і меценатів.

Катерина Коваленко, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації.

У Черкасах відзначили та нагородили кращих в області спортсменів, тренерів, працівників фізичної культури та спорту, партнерів і меценатів.
Приємно, що це спортивне свято викликало чималий резонанс: є відгуки як позитивні, так і менш схвальні. Але головне те, що заходи подібного рівня є небайдужими для громадськості.

Хочу наголосити, нагадати та підвередити, що до участі, організації та роботі конкурсної комісії щодо відбору кандидатів у номінаціях запрошувалися ВСІ федерації з видів спорту Черкаської області. Ми вперше відійшли від стереотипу «як вирішить чиновник» і дали можливість спортивним громадським організаціям самостійно приймати рішення щодо визначення кращих з-поміж себе. Так буде і надалі!

Результати двомісячних дебатів (!), обговорення та роботи із підготовки до свята всі змогли оцінити 25 лютого.

Я переконана, що «Спортивне сузір’я» стане не тільки підведенням підсумків спортивного року, але й об’єднає всі федерації з видів спорту навколо спільної справи.

Ми працюємо над позитивним іміджем і профільного управління облдержадміністрації, і галузі в цілому. Тим паче своїми вчинками та за підтримки керівництва ОДА ми доводимо, що навіть у найтяжчі часи для країни можна і треба працювати заради її здорового й фізично розвиненого майбутнього покоління.
Щиро вдячна всім: кому за добрі слова, а комусь і за конструктивну критику. Нам є над чим працювати, що змінювати й удосконалювати.

Тож давайте рухатись разом, нас всіх об’єднує Спорт!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x