Викладача в Черкасах затримано на хабарі від родичів курсанта

Викладача в Черкасах затримано на хабарі від родичів курсанта

Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт стосовно працівника навчального закладу ДСНС України в Черкаській області

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно працівника одного з черкаських навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що вказаний працівник учбового закладу у березні поточного року від родичів підлеглого курсанта отримав неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн. за успішну здачу ним наступної учбової сесії та за нестворення йому перешкод у ході учбового процесу.

Слідством дії чоловіка кваліфіковані за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Підозрюваний відсторонений від займаної посади та йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x