У Черкасах пройшов турнір пам’яті загиблого футболіста Євгенія Подолянчука

У Черкасах пройшов турнір пам’яті загиблого футболіста Євгенія Подолянчука

Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків 2005 – 2006 р. н. зібрав у Черкасах 8 команд. Змагання присвячені пам’яті Євгенія Подолянчука, який у вересні загинув у зоні АТО, боронячи донецький аеропорт. Протягом чотирьох років (2003–2007) Євгеній займався футболом у школі «Дніпро-80». Змагання проходили під егідою Асоціації футзалу України. Учора в стінах ПС «Будівельник» пройшли вирішальні матчі турніру. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаського спорту».

У фінальному матчі зустрілися черкаський «Ураган» та кременчуцький «Кремінь». Напружений на старті матч поступово переріс у розгром. Вихованці Сергія Усаковського та Олександра Агаріна до кінця зустрічі впевнено переграли суперника з рахунком 6 : 0 та вибороли кубок.

«Мені дуже сподобався цей турнір, радий, що ми його виграли. Фінал був не дуже складним, з цією командою ми грали не раз. Я став кращим бомбардиром, забив 10 голів. Дуже все подобається», – ділиться враженнями Олександр Ющенко, гравець «Урагану».
У Черкасах пройшов турнір пам’яті загиблого футболіста Євгенія Подолянчука
Подивитися вирішальні матчі та нагородити учасників, призерів та переможців змагань завітала й родина Євгенія Подолянчука, президент Асоціації футзалу України, Сергій Владико. Очільник вітчизняного футзалу подарував родині загиблого героя пам’ятну футболу збірної України з прізвищем Євгенія Подолянчука. Також частина коштів, виручених з матчу футзальних збірних України та Чехії буде передана родині загиблого.

Сергій Владико, президент Асоціації футзалу України:
«Приємно завжди приїздити до Черкас. Тут завжди будь-які змагання проходять на високому організаційному та футзальному рівні. Зовсім юні хлопці продемонстрували достатньо зрілу гру. Мені сподобалося. Стосовно турніру – дуже правильно проводити такі пам’ятні турніри, згадувати тих героїв, які захищають честь України».

Юрій Гончаров, голова Асоціації футзалу Черкаської області:
«Турнір пройшов добре, враження тільки найкращі. Я вчора подивився кілька матчів, сьогодні переглянув матч за третє місце та фінал. Хочу сказати, що хлопці у своєму юному віці грають дуже добре. Турнір, я думаю, буде традиційним. Можливо в майбутньому залучатимемо команди старших вікових груп. Такі змагання мають велике значення, адже ми пригадуємо та віддаємо шану нашим героям».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x