Уманчанка постраждала через свою довірливість

Уманчанка постраждала через свою довірливість

Молода жінка, ввійшовши в довіру, протягом трьох днів потай користувалася банківською карткою квартирантки. Коли потерпіла виявила, що з її рахунку зникли кошти в сумі 1000 гривень, зрозуміла, що її обікрали. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернулась 39-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. Вона розповіла правоохоронцям, що хотіла зняти кошти з картки, але рахунок виявився порожнім. Для з’ясування обставин справи, правоохоронці направилися додому до заявниці.

Жінка повідомила, що винаймає квартиру в Умані. Вона зберігала картку в гаманці, який нікому сторонньому не давала.
При проведенні слідчо-оперативних заходів працівники міліції встановили, що до зникнення грошей із картки заявниці причетна 21-річна господарка квартири. Спілкуючись зі слідчим, та в усьому зізналася. Розповіла, що квартирантка довіряла їй знімати гроші з кредитки для оплати квартири. Останній раз, коли зловмисниця взяла в неї карточку, змінила на ній дані й безперешкодно зняла 1000 гривень. Викрадені кошти витратила на свої потреби.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення молодій жінці загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту, позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x