Колективи Уманщини взяли участь в обласному конкурсі-огляді

Колективи Уманщини взяли участь в обласному конкурсі-огляді

1 березня, в Уманському МБК пройшов обласний конкурс – огляд вокально-хорових та інструментальних колективів. Співучість та неповторне мелодичне багатство дарували людям колективи Уманського, Христинівського, Монастирищенського та Тальнівського районів та м. Умань.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Уманський район представляли народні хорові колективи Кочубіївського, Танського та Дмитрушківського будинків культури, духовий оркестр Іванівського СБК, фольклорний колектив Краснопільського СБК, народний ансамбль української пісні «Горицвіт», інструментальний ансамбль «Квінтон» та тріо бандуристок районного центру культури і дозвілля, дитячий ансамбль «Радість» та вокальний ансамбль викладачів Бабанської ДМШ, а також родинний колектив у складі Інни, Ірини та Юлії Мазури з Дмитрушок.

«Музика і пісня. Вони – творча муза, радість і джерело, що дає силу й енергію для життя людини. Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам та творчим колективам за служіння мистецтву, за творчій пошук та самовідданість», – сказала директор районного центру культури та дозвілля Маргарита Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x