У Чигирині пройшла Першість району з шашок

У Чигирині пройшла Першість району з шашок

З нагоди 92-ї річниці створення Чигиринського району сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації вихідними днями проведено Першість району з шашок. Змагання проходили в Будинку культури і зібрали 24 учасника, які за швейцарською системою визначали переможця особистої першості. Слід відзначити, що наймолодшим учасником цих змагань був учень Чигиринського НВК №2 Владислав Захарченко – 2006 р.н., а найстаршим – Микола Миколайович Кондратьєв – 1935 р.н.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Не залишились осторонь шашкових змагань 4-ри представниці жіночої статі, які напередодні 8 – го Березня вирішили помірятися силами.

Дуелі за шаховою дошкою проходили з двох партій, білими та чорними фігурами. Перемігши всіх своїх суперників, одноосібним лідером турнірної таблиці став Олексій Сібякін з Галаганівки. Поступившись 3-ма очками, друге місце виборов Володимир Горний з Чигирина, третє – у Володимира Збаразького з Боровиці.

Серед школярів та студентів золоту медаль вибороли учень Вершацької ЗОШ Дмитро Федоров, срібна медаль у Євгенія Кольєва з Галаганівського НВК, бронзова – у студентки Чигиринського коледжу Рити Глущенко.

Переможців нагороджено грамотами та медалями організаторів заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x