ЧНУ співпрацюватиме з польським університетом

ЧНУ співпрацюватиме з польським університетом

Виконувач обов’язків ректора ЧНУ ім. Богдана Хмельницього Олександр Черевко домовився про співпрацю з Університетом екології і управління в Варшаві. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького

Зустріч із проректором закладу Рафалом Возняком відбулася під час відкриття Шостої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015» в Києві. Керівники українського та польського університетів домовилися про взаємодію в галузі туризму, готельного бізнесу, охорони навколишнього середовища. Наступним кроком, як зазначає Олександр Володимирович, буде підписання угоди про співпрацю між навчально-науковим інститутом природничих наук Черкаського університету та колегами з Польщі.

ЧНУ бере участь у виставці «Сучасні заклади освіти – 2015» практично щороку. На виставці представляє себе переважна більшість вищих, професійно-технічні, загальноосвітні та інші навчальні заклади України, а також закордоні навчальні заклади та освітні агенції, наукові установи, підприємства, що презентують технічне обладнання й програми для впровадження в освітню практику.

Цього року у виставці беруть участь 750 навчальних закладів із 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Серед них – 75 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ і 20 закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх агенцій.

Упродовж трьох днів педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі спілкуються з представниками навчальних закладів, обмінюються досвідом педагогічної практики, знайомляться з сучасними технологіями навчання. Старшокласники, студенти та їхні батьки отримують актуальну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів, бакалаврських і магістерських програм, підготовчих університетських.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького взяв участь у роботі виставки після кількарічної перерви. Інформаційні стенди університету були цікавими як українським, так і закордонним гостям.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x