З Черкаського району на Схід передали близько дев’яти тонн гуманітарної допомоги

З Черкаського району на Схід передали близько дев’яти тонн гуманітарної допомоги

Голова райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв перконаний, що гуманітарна допомога та сприяння у зміцненні обороноздатності наших захисників буде тривати доти, доки це буде необхідно.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Попри непростий час, громади району активно продовжують збирати гуманітарну допомогу військовим, а волонтери, незважаючи на небезпеку, доставляють її на Схід країни. У заповненому вщент вантажному автомобілі до небезпечної зони збройного протистояння цього разу відправлено поліетиленову плівку, продукти харчування, засоби гігієни. А ще зібрано 6 тисяч гривень. Цього тижня гуманітарну допомогу передавали руськополянська, тубільцівська та худяківська громади.

Хоча продукти та речі у координаційний штаб з допомоги учасникам АТО привозять постійно з усіх населених пунктів району. Таким чином, в тилу не тільки підтримують бійців, але й нагадують їм про домівку, рідних і близьких, які пам’ятають, піклуються та з нетерпінням чекають повернення.

Супроводжувати вантаж до місця призначення поїхав волонтер, член координаційного штабу з допомоги учасникам АТО Олег Деркач. Днями раніше продукти харчування передали для зведеного загону міліції.

– За два місяці нашим бійцям на Схід громада району вже передала близько дев’яти тонн продуктів харчування, а ще теплі речі та засоби обігріву, – каже Олег Деркач.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x