Черкаські курсанти візьмуть участь у військовому параді в Києві

Черкаські курсанти візьмуть участь у військовому параді в Києві

24 серпня на вулиці Хрещатик міста Києва відбудеться військовий парад з нагоди 24-ої річниці Дня Незалежності України.

Згідно з розпорядженням голови ДСНС України полковника служби цивільного захисту Миколи Чечоткіна 130 офіцерів та курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України будуть виконувати почесну місію та гідно представляти на параді Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

Про це «Новій Добі» стало відомо від сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ЧіПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Починаючи з 26 липня, щодня, на плацу та на території спортивного комплексу інституту активно проводиться підготовка особового складу парадного розрахунку ДСНС України.

Також, відповідно до плану буде проходити п’ять спільних тренувань зведених батальйонів на злітно-посадочній смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу «Авіант» та три нічних репетиції – на вулиці Хрещатик міста Києва.

Тренується парадна шеренга ЧІПБ двічі на день ( з 8:00 до 12:00, з 16:00 до 18:00), відпрацьовуючи елементи індивідуальної стройової підготовки, злагодженість дій у шерензі та у складі підрозділу.

Допомагають у тренуваннях працівники Національного університету цивільного захисту України: старший викладач кафедри пожежної та рятувальної підготовки підполковник с.ц.з. Олександр Колєнов та доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки майор с.ц.з. Станіслав Виноградов.

Керівництво Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля приділяє велику увагу якісній підготовці парадного розрахунку та висловлює велику подяку ректору Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенанту служби цивільного захисту Володимиру Садковому за надання кращих офіцерів харківського вишу, які неодноразово готували парадні розрахунки та особисто брали участь у військових парадах Києва минулих років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x