Уманський заправник здійснив свою мрію

Уманський заправник здійснив свою мрію

Робота служби зайнятості спрямована на отримання найвдалішого співвідношення попиту на кваліфіковані кадри з боку роботодавців та пропозиції з боку працівників свого робочого потенціалу. Саме для вирішення такого питання Уманським районним центром зайнятості проводиться професійне навчання громадян, які потребують вдосконалення своїх професійних знань та навичок.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному Центрі зайнятості.

Артур Столярчук став на облік в Уманському центрі зайнятості, закінчивши Сушківську школу та попрацювавши оператором заправних станцій. Після відвідування семінару в центрі зайнятості вирішив опанувати омріяну професію бармена. Адже мережа закладів громадського харчування з кожним роком розширюється, створюються нові робочі місця.

Обравши навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, Артур Вікторович вирушив за новими знаннями та дипломом. Практика проходила в кращих кафе та ресторанах м.Одеси, де Артур набув майстерності у професії та відпрацював лінію професійної поведінки.

Після закінчення навчання Артур Вікторович за направленням центру зайнятості був працевлаштований в ПП «Сайт». Вже на робочому місці чоловік вдосконалює свої професійні навички та планує брати участь у міжнародному конкурсі барменів, отримати відповідний сертифікат та відкрити власний бар.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x