На обласній першості з боксу змагалися 130 спортсменів

На обласній першості з боксу змагалися 130 спортсменів

Чемпіонат Черкащини – головні змагання, на старті нового сезону. Переможцем чемпіонату стала команда КДЮСШ «Вікторія». Друге місце вибороли спортсмени школи «Вулкан», із бронзою – «Спартак». «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкаські боксери набирають форму. Днями в Черкасах пройшов чемпіонат області з боксу. Ці змагання є одними з найголовніших на старті нового сезону. Взяти участь у престижній першості до обласного центру завітали спортсмени з 12-ти команд. Причому це боксери не лише з Черкас, а й зі Сміли, Умані, Тального. Загалом протягом двох днів на ринг зали інституту фізкультури ЧНУ виходило 130 спортсменів. У змаганнях брали участь як спортсмени 15-16-ти років, так і дорослі.

Традиційно у чемпіонаті області змагалися досвідчені боксери. Титулований Ігор Приходько не залишив собі рівних у категорії 91 кілограм. Із золотими медалями серед чоловіків Денис Толстіков, Андрій Грігорян та Андрій Меньших. Серед молоді у найважчій ваговій категорії тріумфував Роман Щербатюк.

За результатами змагань кращі спортсмени потрапили до збірної Черкаської області. Наприкінці березня вони візьмуть участь у Кубку України з боксу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x