У Черкаському районі жінки-переселенці вчилися спільно долати проблеми

У Черкаському районі жінки-переселенці вчилися спільно долати проблеми

Днями у Черкаському міському центрі зайнятості за участю психологів регіонального кризового центру відбувся семінар-тренінг для жінок – вимушених переселенців зі сходу.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному Центрі зайнятсоті.

Протягом 2014 – початку 2015 року вже понад 600 осіб із числа вимушено переміщених із зони проведення антитерористичної операції звернулися до Черкаського міського центру зайнятості. На сьогодні на обліку перебувають понад 150 осіб, більшість із яких – жінки.
На тренінгу були присутні 37 безробітних жінок різних вікових категорій. У процесі спільної роботи учасниці зустрічі працювали над подоланням психологічного бар’єру, обговорювали можливості щодо самостійного пошуку роботи, шукали шляхів подолання власних обмежень. Жінки обговорили з тренерами бачення власного професійного майбутнього та варіанти заробітку.
Учасниці активно включилися в групову дискусію, виконували самостійні завдання та вирішували змодельовані тренерами проблемні ситуації.

Фахівці кризового центру розповіли, що для встановлення балансу між сім\’єю та роботою необхідно розвиватися «у ногу з часом»; працювати над собою, підвищувати конкурентоспроможність на ринку праці; не боятися змін, бути рішучою у діях; налаштовуватись на позитив, аналізувати інформацію, яка йде звідусіль.
На завершення семінару жінки отримати відповіді на свої запитання, а головне – позитивний настрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x