ФСТ «Спартак» відзначив 80-річчя

ФСТ «Спартак» відзначив 80-річчя

12 березня 2015 року перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова взяла участь у роботі звітно-виборчої конференції обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Розпочинав засідання голова обласного ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський з церемонії привітання з 80-річчям діяльності товариства багаточисельного колективу, тренерів та спортсменів, які розпочинали й продовжують свою спортивну кар’єру на «Спартаку». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Також привітала членів товариства з 80-річним ювілеєм спортивної організації перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова. Від імені голови обласної ради Валентини Коваленко вона вручила окремим працівникам і вихованцям Почесні грамоти обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди ювілею ФСТ «Спартак».

– Обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за 80 років плідної діяльності зайняла передові позиції у фізкультурному житті Черкащини. Спортивні досягнення спартаківців області відомі як на Всеукраїнському, так і на міжнародному рівнях. І сьогодні, продовжуючи славні спортивні традиції Шевченкового краю, кращі спортсмени Товариства готуються, щоб у змаганнях цього року вибороти ліцензії на право участі і в Олімпійських іграх 2016 року, що пройдуть в Бразилії, – відзначила Наталія Кравцова, звертаючись до ювілярів.

Окремо відмітила Наталія Олегівна роботу товариства з організації і проведення масових галузевих спартакіад та залучення молоді до занять фізкультурою і спортом, а також побажала подальших ще більш вагомих спортивних досягнень.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x