У Виграєві – круто!

У Виграєві – круто!

Так в один голос висловлюються про свій літній відпочинок вихованці тренера Ксенії Шапошникової з Корсунь-Шевченківської дитячо-юнацької спортивної школи. Шостий рік поспіль тренер із своїми двадцятьма юними каратистами відпочивають на базі відпочинку київського універмагу «Дитячий світ», розташованому в сосновому лісі на березі Росі поблизу села Виграєва.

– Ми тут уже постійні гості, тому директор бази в усьому йде назустріч, – розповідає Ксенія. – Наприклад, облаштовують для нас окрему кухню. Харчування організовують самі батьки, навіть кухарем була мама спортсменки Каті Шаблій – пані Олена. Годували дітей чотири рази на день, причому саме так калорійно, як годиться для спортсменів: щодня м’ясо, риба, свіжі овочі, фрукти. Наша кухарка старалася готувати для дітей різноманітні страви: їли і борщі, й голубці та вареники, і налисники, млинці з м’ясом – усього не перелічити.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Усі 11 днів відпочинку минули в насиченому ритмі. Двічі на день – тренування з карате, щоб підтримувати спортивну форму. Двічі на день – купання в Росі, яке всі дуже любили. І щодня якісь веселі спортивні змагання: з бігу, футболу, віджимання і т.п. Увечері розваги теж були рухливими – дискотека нікому не дасть посидіти. Тому після закінчення табірної зміни мені приємно було дивитися на своїх міцних, засмаглих і змужнілих вихованців, – завершує Ксенія Шапошникова.

Директор Корсунь-Шевченківської ДЮСШ Віктор Невідничий повідомив, що й інші тренери – Микола Нечипоренко, Олег Дякун – разом із батьками організовували для своїх вихованців літній відпочинок, щоб зміцнити здоров’я дітей та щоб час канікул минав цікаво і змістовно.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x