Нечаївські школярі зустрілися з бійцем Віктором Чайкою

Нечаївські школярі зустрілися з бійцем Віктором Чайкою

17 березня до Нечаєвського навчально-виховного комплексу, що на Шполянщині, завітали гості, яких очікували усім шкільним колективом – координатор Шполянської Самооборони Майдану Сергій Поперечний та боєць 14 окремої мотопіхотної бригади, заступник командира роти по роботі з кадрами, житель Василькова Віктор Чайка.

Учні з нетерпінням чекали цієї зустрічі, адже 6 березня відбувся другий благодійний ярмарок та святковий вечір до 8 Березня, на яких було зібрано кошти для потреб воїнів АТО. Школярі змогли побачити реальні результати своєї допомоги – нове обмундирування воїнові 128 гірничо-піхотної бригади Ігорю Сімону. З величезним зацікавленням слухали учні розповіді про будні у зоні АТО, про велику силу їхніх дитячих листів та сувенірів, проте чи не найбільшу увагу привернув до себе «подарунок» війни – капсула від реактивного наряду, т.зв. «Мухи», що залишився у шкільному музеї.

Нечаївські школярі зустрілися з бійцем Віктором Чайкою
Нечаївські школярі зустрілися з бійцем Віктором Чайкою

Віктору Миколайовичу та Сергію Володимировичу діти презентували плакати, листи та сувеніри для наших захисників та мобільні телефони, що були у використанні, зібрані протягом двох місяців. Біля фотоальбому Самооборони ніде було яблуку впасти, адже діти навперебій цікавилися кожним знімком та найменшими деталями, що зображували Східний фронт з його героями, технікою та спустошеними пейзажами. Наостанок колектив НВК пообіцяв не припиняти співпраці, а й надалі вносити свою маленьку частинку у спільну справу боротьби за незалежність.

Катерина Вальчиковська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x