Рідним полеглого воїна Петра Кізіма вручено нагороду

Рідним полеглого воїна Петра Кізіма  вручено нагороду

Днями голова райдержадміністрації Олег Недогода, районний військовий комісар Вадим Саранюк, сільський голова Івахнів Лідія Середюк від імені обласної ради вручили родині полеглого воїна Петра Кізіма – його дружині Ірині, її батькам Сергію Леонідовичу і Олені Петрівні

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Круглим, котрі проживають в Івахнах, Почесну Грамоту і Почесний знак «За особливі заслуги перед Черкащиною». Цієї нагороди мужній воїн удостоєний за патріотизм, силу духу і героїзм, котрі він проявив у бойових діях на сході України. Висловлюючи слова співчуття родині, Олег Недогода зазначив, що все необхідне і потрібне для молодої родини, маленького сина Андрійка буде зроблено, сім’я не залишиться без підтримки і допомоги.

Під час зустрічі родина попросила передати слова вдячності всім жителям Івахнів, Цибулева, рідного села Петра Олександрівки Нововисівського району Кіровоградської області, Монастирищенській райдержадміністрації, районній раді, всім колективам підприємств, установ і організацій, всім чуйним людям, котрі розділили біль невимовно важкої і непоправимої втрати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x