Діти створили прапор України із синьо-жовтих квітів

Діти створили прапор України із синьо-жовтих квітів

У КСН «Богданівський» пройшов майстер-клас, на якому дітей округу № 18 навчали виготовляти квіти із паперових серветок. Синьо-жовті квіти надихнули учасників викласти із них прапор України та залишити його на згадку у комітеті. Навчання провела керівник зразкової студії «У колі друзів» ЧМБМЦ Леся Побиванець.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

– Дякую діткам мого округу за чудовий подарунок приміщенню КСН «Богданівський», – зазначає організатор майстер-класу, депутат Черкаської міської ради Оксана Мелікова. – Близько двадцяти маленьких учасників створили своїми руками сині та жовті квіти, з яких ми виконали прапор України. Тепер цей символ прикрашатиме наш комітет, а діти на наступних заходах зможуть розповідати іншим, що це саме їхня робота. Приємно, що все більше хлопчиків та дівчаток зацікавлюються нашим проектом та приходять вчитися виготовляти різні поробки. Є у нас і постійні учасники.

Наступним майстер-класом у КСН «Богданівський» стане великоднє навчання. Дві дівчинки – постійні учасниці заходів – тепер самі планують провести для своїх ровесників майстер-клас – розписувати воском малюнок писанки.

– Тож попереду у нас це багато цікавої, корисної та пізнавальної роботи із дітками, – підсумовує Оксана Мелікова. – Запрошую і батьків завітати до нас та переконатися, які у вас талановиті дітки, як чудово їм вдається творити.

Майстер-класи проходять за адресою вул. Гоголя, 390. Охочі взяти участь мають попередньо записатися за телефоном 56-10-69.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x