Дві черкаські школи мають кращі сайти в Україні

Дві черкаські школи мають кращі сайти в Україні

25 березня 2015 року в Міністерстві освіти і науки України за участю першого заступника Міністра освіти і науки Інни Совсун відбулася церемонія нагородження переможців V конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

У заході також взяли участь голова Правління Інтернет асоціації України Тетяна Попова, голова комітету з питань ІКТ в освіті Інтернет асоціації України Іван Пєтухов, заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України Тамара Пушкарьова, члени журі конкурсу, представники ІТ-компаній та освітніх закладів.

Серед призерів у номінації «Веб-сайти міських шкіл», є два переможці з Черкас: сайт Першої міської гімназії, що отримав друге місце, та сайт черкаської школи №7, який посів третє місце. У номінації «Вебометричний рейтинг», перемогу отримав ДНЗ №1 з Умані, а в номінації «Веб-сайти дошкільних закладів» – Корсунь-Шевченківський ДНЗ «Дружба» (перше місце).

У V конкурсі на кращий веб-сайт навчального закладу взяли участь 800 ресурсів освітніх закладів. Журі конкурсу оцінювало сайти за чотирма показниками – контент, зручність, динаміка, дизайн. У кожній номінації обрано п’ять кращих Інтернет-представництв.

Тетяна Попова у вступному слові відзначила, що найактивнішою у подачі заявок на участь у конкурсі була Черкащина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x