Звенигородські депутати вирішили не закривати чотири НВК

Звенигородські депутати вирішили не закривати чотири НВК

Днями проведено пленарне засідання чергової 34-ї сесії районної ради, яку відкрив та вів її голова Володимир Кучер. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Депутати детально розглянули 26 питань та винесли відповідні рішення. Найбільш гостро та емоційно обговорювалося питання оптимізації 4 малокомплектних шкіл. Адже від вирішення цього питання залежало стан фінансування галузі освіти району в цілому. При суттєвому зменшенні кількості учнів у районі впродовж багатьох років мережа навчальних закладів залишається не змінною, освіта потребує реформування, господарського підходу до утримання навчальних закладів, покращення матеріально-технічного забезпечення шкіл, але депутати винесли свій вердикт поіменним голосуванням – не закривати Чичиркозівський, Попівський, Кобиляцький, Богачівський навчально-виховні комплекси, що незадовільно вплине на фінансування галузі освіти району в листопаді-грудні.

На сесії депутати схвалили рішення щодо звернення до депутатів Корсунь-Шевченківської, Шполянської, Тальнівської, Городищенської, Катеринопільської, Маньківської, Лисянської районних рад та міста Ватутіне, громад та органів державної влади і місцевого самоврядування цих районів щодо готовності до об’єднання в рамках реформування місцевого самоврядування в Україні.

Також депутати схвалили питання надання в оренду районної комунальної власності, внесли зміни до бюджету району та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x