Призначено першого заступника начальника ГУ ДФС у Черкаській області

Призначено першого заступника начальника ГУ ДФС у Черкаській області

Наказом Державної фіскальної служби України від 31 липня 2015 року №2340-о призначено в порядку переведення Степанченка Миколу Васильовича на посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

М.В.Степанченко народився 20 липня 1959 року у с. Соснова Переяслав-Хмельницького району Київської області. Освіта – повна вища, у 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство»; у 2006 році – Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», кваліфікація магістр державного управління.

Тривалий час працював на керівних посадах в управлінні податкової міліції Черкаської області. Так, у 1998-2004 рр. – на посадах заступника, першого заступника начальника управління податкової міліції ДПА у Черкаській області. У 2006-2008 рр. – на посадах заступника начальника Черкаського відділу податкової міліції УПМ ДПА у Черкаській області, першого заступника начальника головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Черкаси. Має спеціальне звання: Радник податкової та митної справи ІІ рангу. Наказ підписав голова Державної фіскальної служби України Р.М.Насіров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x