Роботи на березі в Коробівці зупинено

Роботи на березі в Коробівці зупинено

Поблизу узбережжя в Коробівці Золотоніського району зупинені будь-які роботи. Фахівці наразі вивчають, чи законно там розпочали гідротехнічні роботи. Напередодні на місці працювали також правоохоронці. Туди виїздив і очільник району. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.
Ця земельна ділянка в Коробівці належить садово-городньому товариству СТ «Славутич». Там твердять: усі роботи законні.

– Ділянка, як свідчать документи, розташована за межами прибережної захисної смуги, не зарахована до земель водного фонду, – розповідає голова Золотоніської РДА Олександр Лісовий. – Щоб понизити рівень ґрунтових вод, товариство замовило відповідний проект. Кажуть, що будують відкритий дренаж. Зараз ми перевіряємо всі документи, всі погодження тощо. До речі, за цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Доки триватиме перевірка, всі роботи поблизу узбережжя зупинені. На цьому наполіг голова Черкаської ОДА. Резонансне питання він порушив під час координаційної наради.
– У подібних випадках наша реакція має бути миттєвою, – звернувся до підлеглих Юрій Ткаченко. – Треба відразу з’ясовувати, чиї повноваження в тому чи іншому конфлікті: чи наші, чи органів місцевого самоврядування тощо. І без зволікань вживати заходи, а також інформувати населення. А не так, що є конфлікт – служби не реагують, а я потім про все дізнаюся зі ЗМІ, на вічах і т.д. І через чиєсь недопрацювання доводиться все вирішувати в пожежному порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x