Гість украв прикраси в черкащанки

Гість украв прикраси в черкащанки

Раніше судимий чоловік вкрав у своєї знайомої золоті прикраси на суму близько 3000 гривень. Крадене майно здавав до місцевих ломбардів. Зловмисника затримано. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС Україні в Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського райвідділу міліції звернулась 36-річна жителька міста та повідомила про крадіжку золотих прикрас. Спочатку потерпіла виявила, що зникла сережка, проте вона думала, що її загубила. Коли ж зникла ще й каблучка, то зрозуміла, що її обікрали.

При огляді місця події правоохоронці не виявили пошкоджень, тому основною версією розглядалося причетність до крадіжки особи з близького оточення потерпілої.

Крадене майно правоохоронці виявили під час перевірки місцевих ломбардів. Від працівників закладу було отримано опис чоловіка, який приносив крадені коштовності. Він співпадав з описом одного із знайомих потерпілої.

Як з’ясувалося, крадієм виявився раніше судимий 39-річний житель одного із сіл Черкаського району.

На допиті затриманий пояснив, що не працює й у такий спосіб вирішив заробити на прожиття. Протягом місяця двічі приходив до потерпілої в гості й двічі її обкрадав.

Як повідомив начальник Придніпровського райвідділу міліції Василь Горовенко, за даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x