Працівник юстиції вимагав хабар у тальнівчанина

Працівник юстиції вимагав хабар у тальнівчанина

Виконувач обов’язків начальника відділу державної виконавчої служби одного з районних управлінь юстиції в Черкаській області вимагав із жителя Тальнівського району 10 тисяч гривень за вирішення питання про зняття арешту з його майна. Зловмисника затримали під час передачі першої частини грошових коштів. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Інформація про вимагання грошей надійшла до оперативників Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Черкаській області. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Під час проведення операції зловмисника було затримано в момент передачі першої частини грошових коштів.

За цим фактом слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області проводиться розслідування відкритого кримінального провадження. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Правопорушника затримано у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x