Мошнівські волонтери привезли «смаколики» на передову

Мошнівські волонтери привезли «смаколики» на передову

Продукти харчування та речі першої необхідності й надалі доправляють на Схід волонтери з Мошен. Усе це купують, печуть та варять власним коштом та при допомозі небайдужих жителів Мошнівського куща. За кілька місяців роботи волонтери з провіантом побували під Дебальцевим, в Артемівську, Авдіївці. А в «чистий» четвер привезли смаколики бійцям в селище Луганське та Красногірськ. Спершу відшукували односельців або земляків-черкащан. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській РДА.

– Проте залишаємо провіант на всіх блокпостах, що минаємо, – розповідає Сергій Литвин. – Хлопці зізнаються, що, крім нас, протягом останнього місяця до них ніхто й не приїздив.

А потреби бійців зростають щодня. Принаймні, серед замовлень на наступну поїздку є наколінники, рукавиці, підлокітники для молодого поповнення, ще недавно прибули в зону бойових дій. До речі, Мошнівські волонтери вже налагоджують зв’язки з подібними організаціями з інших областей.

– Один в полі не воїн, – каже Сергій. – Тож треба об’єднуватися та гуртом допомагати нашим хлопцям.

А поки ж свідомі жителі з Мошен, Байбуз та Лозівка і надалі обіцяють варити, смажити та пекти домашні смаколики для своїх бійців, доки на Сході не запанує мир.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x