За втручання АМКУ «Черкасихліб» знизив ціни на свої вироби

За втручання АМКУ  «Черкасихліб» знизив ціни на свої вироби

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації ТОВ «Черкасихліб ЛТД» щодо цін на хліб та хлібобулочні вироби.

За даними моніторингу цінової ситуації на продовольчі товари, що проводилась територіальним відділенням в межах міста, впродовж останніх місяців спостерігається тенденція стрімкого підвищення цін на хліб та хлібобулочні вироби. Основним виробником хліба та хлібобулочних виробів в м. Черкаси є ТОВ «Черкасихліб ЛТД».

Про це «Нова Доба» дізналася в тервідділенні АМКУ.
У березні поточного року Товариству було надано рекомендації утриматись від вчинення дій щодо встановлення оптово-відпускних (роздрібних) цін на хліб та хлібобулочні вироби, які перевищують економічно обґрунтований їх рівень та які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

На виконання рекомендацій адміністративної колегії територіального відділення ТОВ «Черкасихліб ЛТД» здійснило зниження оптово-відпускних цін на продукцію, а саме: батон «Нива» (0,45 вг) з 6,50 до 5,34, Хліб «Орільський» под., (0,6 овал.) з 6,28 до 5,64.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x