В Умані привітали заслуженого ветерана праці

В Умані привітали заслуженого ветерана праці

3 серпня 2015 року свій 65-й день народження відзначив житель Уманщини Микола Степанович Муковоз. За дорученням голова Уманської районної державної адміністрації Віталія Олійника, 4 серпня, привітати ювіляра завітали радник голови Оксана Супрунець та виконуючий обов’язки заступника голови районної державної адміністрації Олександр Сліпченко.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Оксана Супрунець щиро подякувала Миколі Степановичу за багаторічну добросовісну працю, побажала міцного здоров’я, довгих років та радості в житті. Вітання на адресу ювіляра линули і від членів ради ветеранів. Гості вручили іменнику квіти, подарунок та вітальну адресу від голови Уманської районної державної адміністрації Віталія Олійника. Микола Степанович розчулено дякував за увагу та ділився спогадами про роки роботи в Уманському районі.

Зараз Микола Степанович є депутатом районної ради. У свій час був заступником голови районної ради попереднього скликання. У кінці дев’яностих років був заступником голови Уманської районної державної адміністрації, потім керівником апарату райдержадміністрації, керуючим справами Уманської районної ради.

Микола Степанович має численні грамоти, подяки від держави, області та району, дипломи, почесну відзнаку районної ради «За заслуги», у 2010 році він був нагороджений Грамотою Верховної Ради України. І це далеко не повний перелік заслужених нагород і суспільного визнання за сумлінну працю на всіх посадах, які довелось обіймати в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування цій поважній та мудрій людині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x