Путін потрапив у пастку, – черкаський політолог

Путін потрапив у пастку, – черкаський політолог

Поведінка лідерів сепаратистів свідчить про нервозність Кремля. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.
У Черкасах його шанують як земляка, оскільки пан Цибулько – уродженець Канівщини.

За його словами, Москва ніяк не може сформулювати більш-менш зрозумілий сценарій щодо Донбасу. \”Їй вже позначають дедлайн, коли питання Донбасу має бути вирішено. Посол США в Україні сказав, що місцеві вибори мають бути за загальноукраїнським календарем та законодавством. Рахунок іде на тижні. Інакше буде запущений на повну четвертий пакет санкцій. Поки Кремль відтягує паузу до останнього, розраховуючи на якесь диво – зміну світової політичної кон\’юнктури, коли Москва стане потрібною. Але цього не станеться\”, – зазначив експерт.

Політолог вважає, що Путін потрапив у пастку. \”Ціни на нафту та послаблення рубля синхронно тиснуть на російський політичний клас. Плюс часові рамки. Тепер Путін або йде на умови світових лідерів, або нові санкції, які Росія витримати не зможе. Бо йдеться про повне блокування банківської системи та експорту нафти. Захід наважиться на цей крок. Ситуація морально вже визріла. Там розуміють: якщо не зупинити Путіна зараз, то через декілька років буде дуже багато проблем\”, – наголосив Цибулько.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x