Випадкова знайома вкрала телевізор у жителя Цвіткового

Випадкова знайома вкрала телевізор у жителя Цвіткового

Жителька одного з сіл Городищенського району обікрала свого знайомого. Дівчина пошкодила замок вхідних дверей та викрала телевізор і TV-тюнер.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Городищенського райвідділу міліції звернувся 55-річний житель смт Цвіткове. Чоловік повідомив, що повернувшись зі Сміли до себе додому, він виявив пошкодження замка на вхідних дверях.

Зайшовши всередину, працівники міліції побачили повний безлад в будинку та виявили, що викрадено телевізор «Супра» з TV-тюнером «Оптікум Х-80». Сусіди повідомили працівників міліції, що чоловіка цілу добу не було вдома, а в хаті цілу ніч горіло світло. Підозра впала на 25-річну знайому господаря. Під час розмови з правоохоронцями дівчина зізналась у скоєному. Розповіла, що скориставшись відсутністю чоловіка, потай винесла його майно і сховала у себе в дома.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x