У Білозір’ї відбувся фестиваль танцю

У Білозір’ї відбувся фестиваль танцю

17 хореографічних колективів із 15-ти населених пунктів Черкаського району взяли участь у районному заході «О танцю, мить чудова!», що відбулося 25 квітня. На сцену Центру культури та дозвілля у Білозір’ї вийшли майже 300 учасників. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Фестиваль-конкурс мав на меті об’єднати на єдиному віртуальному майданчику всі хореографічні колективи району, – зазначила організатор свята директор районного організаційно-методичного центру народної творчості відділу культури і туризму райдержадміністрації Валентина Полулях. – Цьогоріч ми вирішили відійти від традиційних відзнак і нагородили подяками старанних, вмілих, ініціативних учасників, які займаються в танцювальних колективах тривалий час. Загалом дипломи отримали 70 осіб.

Учасників свята привітали сільський голова Володимир Міцук і директор Білозірського центру культури і дозвілля Микола Пишний. Вони висловили щире захоплення творчими ініціативами місцевих колективів, які своїм мистецтвом не просто прославляють наш район на теренах області, а й далеко за її межами.

Учасники фестивалю-конкурсу продемонстрували різножанрові композиції, зокрема й блок військово-патріотичної тематики.

Свої номери представили хореографічні ансамблі з Свидівка, Руської Поляни, Кумейок, Шелепух, Ірдиня, Білозір’я, Степанок, Хуторів, Сагунівки, Вергунів, Лесьок, Мошен, Хацьок, Будища та Лозівка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x