42 безробітним зі Сміли шукали роботу на ярмарку

42 безробітним зі Сміли шукали роботу на ярмарку

У сучасних умовах підтримка роботодавця, а саме, прискорення укомплектування кадрами та забезпечення постійною роботою безробітних – першочергові завдання служби зайнятості.

Про це «Нова Доба» дізналася в обласному центрі зайнятості.

Одним із ефективних методів вирішення цього питання є ярмарки вакансій. Вони проводяться з метою підбору працівників на вільні вакансії для підприємств чи приватних підприємців. Переваги цієї форми співпраці з роботодавцями та безробітними – можливість особистого спілкування роботодавця з безробітними. Представник підприємства може відразу обрати необхідного працівника з числа присутніх.

Днями такий ярмарок вакансій було проведено у Смілянському центрі зайнятості. На нього було запрошено приватних підприємців у сфері готельного бізнесу Гулака В.М. і Савенка С.А. та 42 безробітних, серед яких офіціанти, кухарі, помічник кухаря, адміністратори, покоївки та ін.

Перед проведенням заходу у центрі зайнятості претенденти були скеровані на майбутні робочі місця роботи аби відразу побачити, де і в яких умовах їм пропонують працювати.

Представник від роботодавців – головний бухгалтер Н.Янко, надала вичерпну інформацію щодо вакансій, вимог до них, розмір заробітної плати, режиму роботи тощо, а роботодавці, в свою чергу, запросивши безробітних до готельного комплексу, показали готельні номера, кухню, кімнату адміністратора, ознайомили з функціями працівників.

Претенденти на робочі місця отримали відповіді на всі свої запитання безпосередньо на місці.

Слід зазначити, що такі двоступеневі ярмарки дають змогу шукачам роботи скоротити термін пошуку роботи, а роботодавцям оперативніше вирішити кадрові потреби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x