У Городищі з гаража поцупили електродриль болгарку

У Городищі з гаража поцупили електродриль болгарку

Цього разу він поцупив електроінструменти у жителя міста Городище, загальною вартістю близько 2400 гривень. Оперативники затримали злодія, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

У чергову частину Городищенського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку з його гаража електродрилі, рубанка та болгарки звернувся 59-річний місцевий житель.

Для розшуку зловмисника працівники карного розшуку перевірили раніше судимих за крадіжки жителів міста Городище та можливі місця збуту вживаної техніки. Проведеними заходами вони встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний парубок. Правоохоронці дізналися, що він пропонував місцевим мешканцям придбати в нього електротовари, за описом схожі на викрадені в заявника. Хлопця затримали на одній із міських вулиць. Під час розмови з правоохоронцями він зізнався у вчиненому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x