Жителі Катеринопільщини передали в Черкаси велику партію марихуани

Жителі Катеринопільщини передали в Черкаси велику партію марихуани

Працівники міліції попередили збут крупної партії марихуани. Вага вилученого зілля – близько 5 кілограмів. Зловмисників затримано. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Працюючи над встановленням каналів надходження в область наркотичної сировини, оперативники отримали інформацію, що житель Катеринопільського району планує збути до міста Черкаси велику партію марихуани. За отриманою інформацією вага товару складає близько 5 кілограмів. В цілях конспірації, зловмисник планував передати наркотик у вигляді звичайної передачі одним з маршрутних таксі. Правоохоронці встановили автотранспорт та рух напрямку рейсу і на одній із зупинок автобуса, коли «покупець» отримав передачу, його було затримано та доставлено до міліції. Ним виявися 23-річний черкащанин.

Чоловік запевняв міліціонерів, що непричетний, а забрати передачу його попросив незнайомий йому чоловік. Встановлено особу і іншого фігуранта справи. 22-річного постачальника було затримано за місцем проживання в одному із сіл Катеринопільського району.
Жителі Катеринопільщини передали в Черкаси велику партію марихуани
За даним фактом слідчим відділенням Катеринопільського райвідділу міліції розслідується кримінальне провадження, відкрите за статтею 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисники можуть опинитися за гратами на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x