З шахів, шашок і настільного тенісу змагалися соціальні працівники Черкащини

З шахів, шашок і настільного тенісу змагалися соціальні працівники Черкащини

Черкаська обласна організація ФСТ «Спартак» спільно з обласною профспілковою організацією працівників соціальної сфери провели змагання з шахів, шашок і настільного тенісу за програмою VІ обласної Спартакіади працівників соціальної сфери. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Спортивний комплекс «Манеж» обласної СДЮШОР гостинно зустрів 107 учасників із 29 організацій та установ галузі. Працівники прибули з 9-ти районів області та двох міст.

У відкритті Спартакіади взяли участь голова обласної профспілкової організації працівників соціальної сфери Людмила Веселовська, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський і в. о. директора комунального закладу обласної ради ОЦФЗН «Спорт для всіх» Тетяна Брайченко.
У цікавій і напруженій боротьбі змагалися чоловіки та жінки з шашок, шахів та настільного тенісу. Визначено переможців і призери змагань.
Настільний теніс:
– Алла Гоменюк – департамент соціального захисту населення Черкаської ОДА;
– Андрій Слинько – Територіальна державна інспекція з питань праці в Черкаській області.
Шахи:
– Галина Слюсаревська – Гельмязівський психоневрологічний інтернат;
– Віталій Марущак – Черкаський міський центр зайнятості;
шашки:
– Людмила Гриценко – Смілянський психоневрологічний інтернат;
– Ігор Масюк – Стеблівський психоневрологічний інтернат.

Учасників змагань привітав директор департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Руслан Чикало. Переможців і призерів змагань нагороджено медалями, грамотами й грошовими винагородами обласної профспілкової організації працівників соціальної сфери.

У червні місяці відбудеться ІІ етап VI обласної Спартакіади соціальної сфери. Учасники змагатимуться з дартсу, перетягування канату, легкої атлетики, пляжного волейболу та кегельбану.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x