«Черкаські Мавпи-2» – срібні призери Першої ліги

«Черкаські Мавпи-2» – срібні призери Першої ліги

«Черкаські Мавпи-2» завершили сезон. Фінальним акордом для вихованців клубу став фінал Першої ліги. У вирішальних матчах в Сумах черкасці поступилися господарю паркету – 60:68.

За іронею долі, у фіналі Першої ліги зійшлися команди з однієї підгрупи, при цьому колективи, які не реалізували свій потенціал у передньому раунді змагань, адже вийшли з групи «Центр» з третього та четвертого місця. Битва за головний комплект нагород цього сезону очікувано мала бути гарячою. Зі стартових хвилин обидві команди не реалізували свої кидки, чим підкреслили неймовірну відповідальність цього протистояння. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Першими акліматизувалися «Черкаські Мавпи-2», які двома потужними данками від Ткаченка та Скапінцева забезпечили стартову перевагу. На це сумчани відповіли дальньою артилерією. Два триочкові Тимченка в першій половині не дали можливість нашій команді втекти у відрив. Більше того, хорошим зонним захистом господарі паркету зуміли забезпечити собі перевагу на початку другої десятихвилинки. Цей період «УАБС» виграв з рахунком 21:14 і, відповідно, мав перевагу за підсумками першої половини – 33:28. Ледь не єдиними аргументами молодої черкаської команди у другій десятихвилинці була реалізація триочкових Балабана. Євгеній ще у першій половині гри здобув 10 очок та 5 підбирань.

У другій половині протрималася бойова атмосфера, градус у якій просто зашкалював. Долю гри, за жанровою складовою, визначили заключні хвилини матчу. Припустившись кількох прикрих помилок, черкасці не змогли відігратися. У результаті, Кожем\’якін та партнери зорганізували вирішальний ривок у грі, який допоміг досвідченим сумчанам здобути перемогу – 68:60. Наймолодша ж команда Першої ліги, якою є цього сезону «Черкаські Мавпи-2», задовольнилася заслуженим та дорогоцінним сріблом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x