На Корсунщині обікрали базу відпочинку

На Корсунщині обікрали базу відпочинку

Чоловік зі складського приміщення викрав електродвигун та електродріт. Міліціонери підозрюваного затримали протягом декількох годин. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції зателефонувала 68-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку зі складського приміщення одної з баз відпочинку.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Як з’ясували правоохоронці, на світанку заявниця почула гуркіт в одному із складських приміщень. Зайшовши туди, вона побачила невідому особу, яка в руках тримала мішок. Чоловік почав тікати та дорогою викинув крадене. Жінка встигла запам’ятати машину, на якій втік зловмисник. Правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився 26-річний раніше судимий житель одного із сіл району. Його знайшли за місцем проживання. Він зізнався у вчиненому та розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За фактом крадіжки Корсунь-Шевченківським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x