Спартаківці бігли крос у Долині троянд

Спартаківці бігли крос у Долині троянд

У черкаській Долині троянд відбулись змагання із легкоатлетичного кросу. За медалі змагались вихованці черкаського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Паралельно відбулась легкоатлетична міжгалузева спартакіада профспілок. Спортсмени на швидкість долали від трьохсот до тисячі метрів.
Про це «Нова Доба» дізналася в КП « Дирекція парків».
Фехтувальники, дзюдоїсти, морські багатоборці та триатлоністи на декілька хвилин стали легкоатлетами. Вихованці дитячо-юнацьких спортивної школи змагались у фізичній підготовці.

Визначали кращих у трьох вікових групах. Найстаршим вихованцям ДЮСШ – 19 , наймолодшим – 7 років. Морська багатоборка Єлизавета Хорошко перемогла у забігу найдоросліших. Випередила своїх суперниць на 400-метрівці.
– Було зовсім просто і легко бігти. Ми якраз зараз готуємось до Чемпіонату України з морського багатоборства. То зараз ми випробовували себе, – зазначила переможниця забігу.

Паралельно з дітьми у старті взяли участь і дорослі. Це члени профспілок. Між ними традиційно відбуваються подібні змагання. Вони виступали у двох вікових категоріях жінки та чоловіки, на дистанціях 300 і 800 метрів. За підсумками забігів, найкраще пробігли: Микола Луценко (обком Держустанов), Світлана Федорова (обком Культури), Руслан Лук’яненко (обком Освіти), Андрій Матусевич (обком Освіти).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x