У КВУ готуються до складного політичного року

У КВУ готуються до складного політичного року

Для голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максима Михлика 2013-ий рік минає з неприємним присмаком через нечесну боротьбу на перевиборах.

Про це він сказав у коментарі ІА «Прочерк».

– Рік насамперед запам’ятався виборами в «проблемних» округах. Весь рік тривала виборча кампанія, яка проходила на нервах. Багато в чому боротьба була нечесною, підкилимною… Тому неприємний присмак від цього року лишається виключно через вибори, – зазначив у коментарі ІА «Прочерк» Максим Михлик.
Водночас приємним спогадом від року, що минає, він вважає Євромайдан.
– Це промінчик гордості за свій народ. Я дуже щасливий, що в Україні – такі люди, які виходять не заради політиків, а заради власного майбутнього. Думаю, спробую вибратися на Майдан на вихідні. Не за політиків, не за гасла, а заради народу. Зараз народжується громадянське суспільство, – констатував голова обласного осередку КВУ. – Наступний рік буде дуже складним як для нас, так і для всієї країни. Враховуючи, що вибори 2015 року відбудуться на початку березня, вся виборча кампанія почнеться з весни 2014 року, максимум – з початку осені. Дуже з осторогою ставлюся до цих виборів. Навряд чи вони будуть чесними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x