Діти Богодухівки отримали дитячий спортивний комплекс

Діти Богодухівки отримали дитячий спортивний комплекс

13 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда, представник Фонду «Рідна країна» у Черкаській області, депутат обласної ради Володимир Гресь та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Авраменко відвідали Богодухівський дошкільний навчальний заклад. Вони вручили вихованцям дитячого садочку новий «Дитячий спортивний комлекс» та різний спортивний інвентар.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

– Це надзвичайно важлива справа – долучитися до оздоровлення дітей, нашого майбутнього, адже здорові діти – це здорова нація! Сподіваюсь, діти отримають задоволення, та можливість загартовуватись у садочку, – зазначив Сергій Джоболда.

У своїй промові Володимир Гресь зазначив: «Наш Фонд у Черкаській області вже багато років допомагає освітнім закладам у забезпеченні умов для оздоровлення, розвитку фізичної культури і спорту. Тому до нас звертається багато шкіл і дитсадків не лише Черкащини, а й з усієї України. На жаль, нині вони перебувають у такому стані, що здатні лише “виживати», а державного фінансування вистачає здебільшого на заробітну плату вчителям та вихователям. Тому абсолютна більшість проблем щодо благоустрою, ремонту та вдосконалення навчально-освітнього процесу лягає на плечі батьків».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x