Кам’янська влада вирішує проблеми АТОвців

Кам’янська влада вирішує проблеми АТОвців

6 серпня 2015 року в залі засідань Кам’янської райдержадміністрації відбулася зустріч радника голови обласної державної адміністрації, голови громадського об’єднання «Бійців-реформаторів» Сергія Лугаря, голови райдержадміністрації Сергія Сундукова з учасниками АТО та членами їх сімей, які повернулися із зони АТО. На зібранні також були присутні керівники відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та підприємств району, представники громадських організацій.

Метою зустрічі було дослухатися до проблем, які турбують учасників антитерористичної операції, надати допомогу в їх вирішенні, роз’яснити про їх права, пільгове та медичне забезпечення. У ході засідання піднімалося питання отримання демобілізованими посвідчень учасників АТО, так як вони всі повернулися додому ще у березні 2015 року, а посвідчень до цього часу не отримали. Внаслідок цього вони не можуть користуватися тими пільгами, які надає їм держава, а саме отримати путівку в санаторій, надання учасникам АТО земельних ділянок для ведення сільського господарства та для забудови, першочергове надання допомоги з працевлаштування учасників АТО та членів їх сімей тощо.

У ході зустрічі учасники АТО, члени їх сімей, представники громадських організацій мали можливість ставити запитання представникам влади, на які отримали вичерпні відповіді.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x