Депутати рад різних рівнів Черкащини змагалися на Спартакіаді

Депутати рад різних рівнів Черкащини змагалися на Спартакіаді

23 травня депутати сільських, селищних, районних, міських та обласної ради приїхали у Городище. Тут проводилися фінальні змагання щорічної депутатської спартакіади. Взяти участь у Спартакіаді цьогоріч виявили бажання 20 команд з усієї Черкащини.

На початку заходу учасники пройшлися святковим маршем по городищенському стадіону. Кожній команді від обласної ради та господарів свята вручили футбольні м’ячі й запашні короваї. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Потім учасників спортивного свята привітали голова обласної ради Валентина Коваленко, депутат обласної ради Олександр Лупашко, голова Городищенської РДА Інна Ус і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський. Вони побажали депутатам-спортсменам чесних та захоплюючих змагань. А Валентина Коваленко зазначила, що проведення Спартакіади серед народних обранців дуже важливе, адже вони власним прикладом пропагують здоровий спосіб життя і доводять, що українці сильні тілом і духом.

На думку Валентини Коваленко, саме заняття фізкультурою і спортом допомагають сформуватися здоровій та сильній особистості. Потім голова обласної ради виконала почесну місію – вручила голові обласної організації ФСТ «Спартак» Юрію Мрачковському грамоту Верховної Ради України за особливі заслуги в галузі спорту. Також учасники Спартакіади хвилиною мовчання вшанували пам\’ять героїв-захисників, які загинули в АТО.

Після урочистого відкриття Спартакіади депутати розпочали змагання із міні-футболу, волейболу, шахів, шашок та настільного тенісу. Напруження спортивній боротьбі додавала участь у обласній Спартакіаді 2015 року абсолютної чемпіонки Всеукраїнської Спартакіади з шахів Віри Масюк з Золотоніського району, чемпіонів Всеукраїнської Спартакіади Дмитро Плиски та Володимира Коробко з Монастирищенського району, Григорія Плічко з Драбівщини, Станіслава Підлубного з Маньківщини, Богдана Курка з Жашківщини, депутата Городищенської міської ради Бориса Онопрієнко та інших учасників.

Результати змагань тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x