Юні черкащани – призери чемпіонату України з акватлону

Юні черкащани – призери чемпіонату України з акватлону

З 17 по 18 травня паралельно з чемпіонатом України з багатоборства пройшов чемпіонат України з акватлону серед учнів старших класів загальноосвітніх шкіл на дистанції 50 м плавання та 400 м кросу.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

В цих змаганнях не було рівних команд, до складу якої увійшли Мединський Станіслав, який і виграв перше місце особисто, Снесар Денис та Тараненко Іван, усі троє займаються в КДЮСШ Черкаської міської ради у заслуженого тренера України Л. В. Снесар. Команда дівчат (Хорошко Єлизавета, Цокало Єлизавета, Бітюкова Марія) посіли у змаганнях з акватлону друге місце. Слід відзначити і наймолодшу представницю Черкаської області- Зінченко Софію, якій лише 11 років, вона гідно виглядала у змаганнях з багатоборства серед жінок, та ще стала й чемпіонкою з акватлону у своїй віковій групі. Доволі важко долати дві змагальні дисципліни за один день,та ще й з невеликим відпочинком, на кожній дистанції спортсмени викладалися на всі сто, та це того варте. Адже коли ти стоїш на п\’єдесталі і тобі аплодує вся Україна – забуваєш за втому, біль і всі труднощі, це все позаду, а попереду нові тренування, нові змагання, нові перемоги.

Спортсмени вдячні за підтримку управлінню у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської області, департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x