«Черкаський Дніпро» відзначив 60-річчя

«Черкаський Дніпро» відзначив 60-річчя

Команда відзначила ювілей по-футбольному. Спершу вболівальники переглянули фінальний матч на Кубок Черкаської області з футболу. Із рахунком 5:2 ватутінське «Ретро» перемогло катеринопільську «Нашу рябу». Це вперше в історії ватутінці вибороли Кубок області. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Потому на стадіоні зібралися ті, хто творив історію клубу впродовж 60 років. Спортивною ходою ветерани футболу пройшли перед уболівальниками. Її назвали символічно – «Від «Буревісника» до «Черкаського Дніпра-2015». Футболісти минулого та сьогодення отримали низку нагород і відзнак від Федерації футболу України, а також міської й обласної влади.

– Черкащина вболіває ось уже 60 років, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Багато футболістів, знаних у країні, пройшли тут школу, щоразу підтримуючи спортивну честь нашого краю. Згадайте, як торік ми всі вболівали за «Дніпро» у півфіналі Кубка України. Це була гідна боротьба, яскрава гра. Наша команда нагадала всій країні про славні футбольні традиції Черкащини. І спасибі їй за це. Також дякую тренерам і спонсорам. А головне – генеральному директору клубу Володимирові Лашкулу, який вдихнув у нього нове життя. Ми й надалі будемо розвивати футбол, дбати про наш резерв для головної команди, починаючи з дитячо-юнацького футболу. Спорт і здоров\’я – пріоритети державної політики Президента України.

Окрім того, обласний керманич подякував уболівальникам «Дніпра». Саме вони, каже, щоразу стимулюють гравців до нових перемог. Один же із уболівальників поїхав із футбольного свята на новенькому авто. Такий подарунок від клубу отримала черкащанка Ольга. Номер її квитка став переможним під час розіграшу. Рівно за тиждень, на День міста, «Черкаський Дніпро» проведе ще одне свято футболу на Центральному стадіоні.

«Черкаський Дніпро» відзначив 60-річчя
«Черкаський Дніпро» відзначив 60-річчя

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x