Шестеро черкасців потрапили до молодіжної збірної України з баскетболу

Шестеро черкасців потрапили до молодіжної збірної України з баскетболу

Днями був оприлюднений розширений список гравців молодіжної збірної України, які днями розпочнуть підготовку до чемпіонату Європи, котрий на початку липня стартує в Італії. З приємних новин те, що до списку з 24-ох гравців потрапило відразу 6 черкасців! П’ять з них нині виступають у «Черкаських Мавпах», а це: захисники Максим Мірошниченко та Микита Руслов і форварди Андрій Шаламов, Євгеній Балабан та Олександр Кобець. Ще одним представником нашого клубу є вихованець «Черкаських Мавп», який останній сезон провів у США – Антон Білоус. Усі ці гравці вже мають широкий послужний список виступів за різні вікові групи. П’ятеро з них торікздобували для збірної України U-18 прописку у дивізіоні «А». Варто відзначити, що у молодіжну збірну не поїде Святослав Михайлюк, який у середині червня повернеться у Канзас. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Керуватиме молодіжною збірною України Володимир Коваль. Українська команда U-20 виступить у групі «C» топового європейського турніру цієї вікової групи. З 7-го по 10 липня їхніми суперниками будуть збірні Чехії, Іспанії, Росії та Польщі.

Уже з понеділка у Конча-Заспі розпочнеться перший тренувальний збір української молодіжки. Окрім цього, наша команда зіграє серію товариських матчів у Білорусії і Туреччині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x