Через спеку на вихідних в області кілька раз горіла суха трава

Через спеку на вихідних в області кілька раз горіла суха трава

7 серпня о 12:45 по лінії «101» на пункт зв’язку Смілянської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення із села Миколаївка, де на відкритій території загорілася суха трава та сміття. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Для ліквідації загорання, на місце події оперативно прибули пожежні 12-ї пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС. Вогонь, який охопив площу понад 100 квадратних метрів удалось ліквідувати впродовж години. Також рятувальникам удалось захистити житлові споруди, що знаходились неподалік і яким загрожував вогонь у випадку його поширення.

Цього ж дня, аналогічна пожежа виникла у селі Гуляйполе Катеринопільського району. Ще до прибуття пожежних вогонь встиг охопити суху траву та сміття на площі 150 м.кв.

Наступного дня, о 15:45 загорання сухої трави на площі 200 м.кв у районному центрі, ліквідували рятувальники Уманської пожежно-рятувальної частини. Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожеж в усіх випадках стало необережне поводження з вогнем невстановлених громадян.

Остання пожежа трави сталася у суботу в Маньківському районі. У цьому випадку запізне виявлення та повідомлення призвело до того, що ще до прибуття рятувальників вогонь встиг охопити велику площу та поширитися на безгосподарчу споруду.

Пожежу впродовж 10 хвилин ліквідували Маньківські рятувальники, які оперативно прибули на місце події. Попри зусилля пожежних, вогонь встиг знищити частину покрівлі споруди. Вірогідно, причиною пожежі став непогашений недопалок необережно кинутий невстановленою особою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x